Je kunt lessen volgen op de akoestische piano of op keyboard. Ik geef mijn lessen op maat in overleg met jou.

“Het plezier in spelen staat voorop.”

Door mijn opleiding aan het conservatorium en ruime ervaring kan ik je kennis laten maken met verschillende genres en jou helpen bij het zoeken naar muziek die jij leuk vindt. Inmiddels heb ik een uitgebreide digitale bibliotheek met de meest uiteenlopende muziekstukken en eigen arrangementen. Van Bach tot van Buuren ! Je kunt ook gebruik maken van meespeel mp3-tjes die op alle niveaus beschikbaar zijn.

Piano of keyboard ?

Wanneer je overweegt om een piano of keyboard te kopen, adviseer ik je graag. Een keyboard of digitale piano klinkt nooit precies zoals een akoestische piano. Toch is er een zeer realistische benadering van het pianogeluid bij de huidige generatie digitale piano’s. Luister maar eens naar dit fragment [Opus 49 no.1]van een sonate van Beethoven die is gespeeld op digitale Yamaha.

Digitale piano’s zijn wel vaak goedkoper en hebben als voordeel dat je met een koptelefoon kunt werken en daarmee je buren te vriend houdt!

De digitale piano biedt daarnaast nog andere mogelijkheden die een akoestische piano niet heeft. Zo kun je geluiden uitbreiden of de piano aansluiten op de computer. De digitale piano vervangt dus niet de akoestische piano, maar biedt zijn eigen mogelijkheden.

Ik help je graag om jouw mogelijkheden te ontdekken!

Vraag vrijblijvend een gratis proefles aan. Je kunt zo uitproberen of pianospelen iets voor je is en of mijn aanpak je bevalt. Meer informatie en inschrijven